Mulgi Samsung Estonian Cup poolmaratoni rajatutvustus 2012

Hinda rada

Käisime  Samsung Estonian Cup 2012.a Mulgi etapi rajaga (poolmaraton) tutvumas. Rada on sama, mis eelmisel aastal. Kuna öösel ja hommikul oli pisut vihma sadanud, siis esines rajal üksikuid märjemaid kohti. Kõige lõbusam on raja lõpuosa (Viljandi järve ümbruse tõusud ja laskumised), kus kiiretel laskumistel peaks olema ettevaatlik. Samas, ega kiirust tohi seal kaotada, sest mida kiiremini mäest alla sõidad seda kaugemale üles saad :). Eks igaüks sõidab oma oskuste ja jõu kohaselt.  Igal juhul, toredat võistlust 06.05.2012!

Salvestasime rajalt ka videopilti, kuid ajanappuse tõttu pole terve sõidu videot hetkel väljas. Kui huvi terve rajavideo vastu on, siis andke siin oma kommentaariga märku. Teeme, mis saame enne üritust.

PS videosse on sisse lipsanud pisike kotermann – 2. kilomeetri paiku on videos üks terviseraja paarisajameetrine lõik kaks korda. (Kordamine on tarkuse ema. 😛 Tegelikult, parandame selle paari päeva jooksul ära.)

2012_04_29Mulgi 2012 avatudrada

Siin ka väike panoraamfoto parklast ehk stardialast:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *