Kalevipoja SEC 2012 poolmaraton

Hinda rada

Kalevipoja rattamaratoni (poolmaraton) rajatutuvustus sai valmis. Rada on eelmise aastaga muudetud päris palju. Meie meelest on rada üks parimaid Samsung Estonian Cup sarjas üleüldse. Kruusalõike on vähe, samuti on need mõistliku pikkusega. Kritiseerida võib pisut üksluist kahte pikka turbast lõiku, kuid need on teada tuntud “kurnajad” ja rajameistri poolt kindlasti mõttega tehtud.  Usutavasti ikka hea mõttega 😉 Maasikaks on Laiuse mäe tõus. Selle läbimine on kohustuslik kirjandus kõigile maastikuratturitele. Sekka kiireid laskumisi ja mõnusaid singleid.

Rajatutvustuse enda tegemine läks seekord tehniliselt üle kivide ja kändude. Kuna GPS ei salvestanud osa rajast (Laiuse mäe eelsest singlist edasi 5-6 kilomteerit), siis on kahjuks rajainfo GPSis poolik. Lisaks oli videokaameraga jama, niiet esimene turbasingel on väga halva kvaliteegide filmitud. Pärast läheb paremaks.

2012_08_05_kuremaa